728 x 90

Renault Captur S-Edition има 150 к.с.

Renault Captur S-Edition има 150 к.с.

Renault разкри нова специална версия за модела си Captur, който е един от най-добре продаваните за фирмата в Европа. Става дума за S-Edition, който носи важно подобрение. Под капака на малкия кросоувър вече ще се поставя новия 1.3-литров бензинов турбо мотор на фирмата, който тук развива мощност от 150 к.с. По този начин, това се

Renault разкри нова специална версия за модела си Captur, който е един от най-добре продаваните за фирмата в Европа. Става дума за S-Edition, който носи важно подобрение.

Под капака на малкия кросоувър вече ще се поставя новия 1.3-литров бензинов турбо мотор на фирмата, който тук развива мощност от 150 к.с. По този начин, това се превръща в най-мощната версия на Captur до момента. Клиентите ще могат да изберат две трансмисии – стандартна 6-степенна ръчна или автоматик с два съединителя EDC.

Новости има и в оборудването като вече част от стандартното такова са предни и задни паркинг сензори, паркинг камера и система за оповестяване на наличието на автомобил в мъртвата точка. Салонът е с кожа алкантара и сини контрастни шевове.

Разбира се, S-Edition ще се предлага и с другите двигатели от гамата на стандартния Captur. Това означава бензинова опция със 120 к.с. и 1.5-литров дизел със 110 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт