728 x 90

Ще има ли 7-местен Toyota RAV4? Може би…

Новото поколение Toyota RAV4 е малко по-късно от своя предшественик, но платформата TNGA е позволила увеличено с три сантиметра междуосие. Дали между четирите колела сега има място за седем седалки? Може би да. Такива индикации дава Джак Холис, вицепрезидент на северноамериканското подразделение на марката, в интервю за GoAuto.  "Въпреки компактността си, RAV4 може да се

Новото поколение Toyota RAV4 е малко по-късно от своя предшественик, но платформата TNGA е позволила увеличено с три сантиметра междуосие. Дали между четирите колела сега има място за седем седалки? Може би да.

Такива индикации дава Джак Холис, вицепрезидент на северноамериканското подразделение на марката, в интервю за GoAuto. 

"Въпреки компактността си, RAV4 може да се похвали с доста място. Винаги има търсене за по-големи SUV-та. Но дали в крайна сметка ще пуснем 7-местна версия – ще ви оставя в чакане."

В интервюто си Холис обяснява, че RAV4 със седем седалки не е особено висок приоритет, тъй като в гамата на фирмата вече се намират няколко подобни предложения за американския пазар. Очевидно, фирмата не е особено заинтересована от 7-местно возило за Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт