728 x 90

AMG Black Series SUV? Най-вероятно няма да се случи никога

AMG Black Series SUV? Най-вероятно няма да се случи никога

Серията Black Series на Mercedes-Benz е в почивка от няколко години насам, но ще се завърне през 2020 година със супер спортния AMG GT, който ще има 630 к.с. Но дали има възможност да видим Black Series бадж и на автомобил от класа SUV? Почти със 100-процентова сигурност това няма да се случи, коментира наскоро босът

Серията Black Series на Mercedes-Benz е в почивка от няколко години насам, но ще се завърне през 2020 година със супер спортния AMG GT, който ще има 630 к.с.

Но дали има възможност да видим Black Series бадж и на автомобил от класа SUV? Почти със 100-процентова сигурност това няма да се случи, коментира наскоро босът на AMG Тобиас Моерс.

"Не, не, не… никога! Black Series е за състезателната писта." Всъщност, заключението от думите му е, че този тип върхова доработка ще се предлага само на автомобили с две врати, с други думи – спортни купета.

Моерс също така потвърди, че на този етап не се планират нови модели, разработени самостоятелно от AMG. Към момента същствуват три такива представителя – AMG GT, GT 4-Door Coupe и Project One.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт