728 x 90

Focus седан ще е за Китай

Focus седан ще е за Китай

Ford представи новия Focus в Лондон вчера, а версията седан на модела ще дебютира на изложението в Пекин в края на месеца. Така гамата варианти ще включва и по-консервативната версия, заедно с хечбека с пет врати и комбито. Версията седан на новия Focus ще се произвежда в Китай от Changan-Ford, а според първата информация за

Ford представи новия Focus в Лондон вчера, а версията седан на модела ще дебютира на изложението в Пекин в края на месеца. Така гамата варианти ще включва и по-консервативната версия, заедно с хечбека с пет врати и комбито.

Версията седан на новия Focus ще се произвежда в Китай от Changan-Ford, а според първата информация за автомобила, в него ще се използват по-евтини материали в интериора. Поне такива са предположенията на CarNewsChina.

Седанът дели една платформа с версиите хечбек и комби – С2 и ще се предлага в Китай с двигатели EcoBoost с обем 1 и 1,5 литра. Част от стандартното оборудване е система за деактивиране на част от цилиндрите при по-слабо натоварване, а трансмисията ще е 6-степенна механична. Като опция ще може да се поръчва 8-степенен автоматик.

В Китай ще се предлага и Focus хечбек, а производството на третото поколение на модела ще продължи и то ще се предлага като по-евтин вариант.

Цената на седана в Китай ще стартира от малко под 16 000 долара, като най-скъпата му версия ще е почти 25 500 долара.

Снимки: CarNewsChina.com

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт