728 x 90

Hyundai запази името Leonis

Hyundai запази името Leonis

Hyundai ще даде названието Leonis на някой от своите бъдещи серийни или концептуални модели. Според официални документи, изпратени към патентното бюро в САЩ, името може да бъде използвано за „спортна кола, ван, пикап, SUV и автобус.“ Все пак, специалисти припомнят, че понякога производителите запазват имена, които не винаги биват използвани в бъдещи продукти. Подобен може

Hyundai ще даде названието Leonis на някой от своите бъдещи серийни или концептуални модели. Според официални документи, изпратени към патентното бюро в САЩ, името може да бъде използвано за „спортна кола, ван, пикап, SUV и автобус.“

Все пак, специалисти припомнят, че понякога производителите запазват имена, които не винаги биват използвани в бъдещи продукти. Подобен може да се окаже и случаят с Leonis.

Наскоро корейците запазиха и името Palisade. В директен превод "palisade" значи масивна ограда или сграда, като това до голяма степен ще се припокрива с концепцията на новия автомобил на марката – голям 7-местен SUV.

Джипката ще се базира на Santa Fe, но ще предлага още по-големи вътрешни размери и място за до седем пътника. Предвижда се моделът да се появи официално още в началото на следващата година заедно със своя братовчед KIA Telluride.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт