728 x 90

Peugeot спира 3-вратата версия на 208

    Интересът към компактните хечбеци с три врати намалява драстично през последните години. Именно това принуди марки като Volkswagen, SEAT и KIA да спрат въпросните малки версии на някои от своите модели. Следващата жертва на потребителските вкусове се казва Peugeot 208. Французите са взели решение да спрат версията с три врати на модела, като вече не

    Интересът към компактните хечбеци с три врати намалява драстично през последните години. Именно това принуди марки като Volkswagen, SEAT и KIA да спрат въпросните малки версии на някои от своите модели.

    Следващата жертва на потребителските вкусове се казва Peugeot 208. Французите са взели решение да спрат версията с три врати на модела, като вече не се приемат поръчки за нея в голяма част от страните в Европа.

    Бърза проверка на българския сайт на марката показва, че и у нас 208 вече не се продава с три врати. Базовата цена на модела в момента е 22 307 лв.

    Междувременно, Рeugeot готви чисто ново поколение на 208, което ще премине към нова платформа. Колата трябва да е готова за пазарен старт догодина.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт