728 x 90

Buick показа концептуален електрически SUV

Buick показа концептуален електрически SUV

Марката на GM Buick показа концептуалния си кросоувър Enspire, чиято официална премиера ще е на салона в Пекин по-късно този месец. Концептът показва как ще изглежда серийната версия на Enspire, но все още не се знае кога ще се появи тя. Задвижването на електрическият SUV е поверено на система, носеща името eMotion, която има мощност

Марката на GM Buick показа концептуалния си кросоувър Enspire, чиято официална премиера ще е на салона в Пекин по-късно този месец. Концептът показва как ще изглежда серийната версия на Enspire, но все още не се знае кога ще се появи тя.

Задвижването на електрическият SUV е поверено на система, носеща името eMotion, която има мощност 557 конски сили. Според създателите на концепта, с едно зареждане на батериите, той изминава до 596 километра.

Пакетът батерии може да се зарежда високоскоростно и безконтактно, като 80% от капацитета на батериите се запълва за 40 минути.

Интериорът е подчинена на дизайнерската тема Surround Skyline, като нашият превод е Заобикалящият ни хоризонт. Естествено, тук се намират и детайлите и решенията, които имат най-малък шанс да стигнат до серийната версия – основно що се отнася до тапицериите и оформлението на отделни сектори на арматурното табло.

Все пак, на борда на Enspire пасажерите ще имат достъп до 5G свързаност с интернет и дисплей, който поддържа технологията за добавена реалност.

Buick е една от най-популярните марки на китайския пазар и GM успешно продава там както американски модели, така и такива на Opel, които обаче получават нови емблеми за азиатския пазар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт