728 x 90

Honda Small RS е мини Civic Type R

Honda Small RS е мини Civic Type R

Honda изненада всички свои фенове по време на международното изложение в Индонезия, показвайки изключително интересен компактен концепт. Става дума за Small RS, който множество медии побързаха да оприличат на мини Civic Type R. И наистина, машината има миниатюрни размери за стандартите на хот хеч сегмента. За съжаление, на този етап не се казва какво стои

Honda изненада всички свои фенове по време на международното изложение в Индонезия, показвайки изключително интересен компактен концепт.

Става дума за Small RS, който множество медии побързаха да оприличат на мини Civic Type R. И наистина, машината има миниатюрни размери за стандартите на хот хеч сегмента.

За съжаление, на този етап не се казва какво стои под предния капак. Нашето предположение е, че тук става дума за малък турбо мотор, който праща силата си до предните колела.

Чрез студията Honda загатва за бъдещата възможност да пусне серийна RS доработка на следващото поколение Brio. С RS заводски тунинг вече могат да се похвалят и автомобили като Jazz и Mobilio, които не се предлагат в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт