728 x 90

Land Rover вади и 2-врат пикап на базата на новия Defender?

Land Rover би трябвало да покаже изцяло ново поколение на легендарния си джип Defender по-късно тази година, като част от празненствата за 70-годишнината на офроудъра. По предварителни данни, британците готвят и версия пикап на возилото, която ще видим през 2020 година. Тя ще се базира на Defender с дълго междуосие и ще има доста голяма

Land Rover би трябвало да покаже изцяло ново поколение на легендарния си джип Defender по-късно тази година, като част от празненствата за 70-годишнината на офроудъра.

По предварителни данни, британците готвят и версия пикап на возилото, която ще видим през 2020 година. Тя ще се базира на Defender с дълго междуосие и ще има доста голяма товароносимост. 

За разлика от Mercedes-Benz, който продава първия пикап в историята си X-Class само с пет врати, Land Rover възнамерява да предлага проходимия си пикап само в конфигурация с две врати.

Според запознати, за инженерите на фирмата е далеч по-лесно да пригодят шасито на Defender за пикап с две врати и именно това е причината да не видим модел с пет врати.

Подобно на X-Class, Defender пикап ще се предлага в много различни разновидности – от базова работна камионетка до луксозна версия с висока пригодност за ежедневието.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт