728 x 90

Вижте новия Mercedes A-Class Sedan преди официалния му дебют

Вижте новия Mercedes A-Class Sedan преди официалния му дебют

Mercedes-Benz готви сериозни премиери за изложението в Пекин по-късно този месец. На първо място, немците ще покажат SUV модел от Maybach, а освен това се очаква и поява на седан версия на новия A-Class. Докато текат приготовленията за салона, служители на Mercedes неволно са пуснали презентационен екран, на който е било показано изображение на въпросния

Mercedes-Benz готви сериозни премиери за изложението в Пекин по-късно този месец. На първо място, немците ще покажат SUV модел от Maybach, а освен това се очаква и поява на седан версия на новия A-Class.

Докато текат приготовленията за салона, служители на Mercedes неволно са пуснали презентационен екран, на който е било показано изображение на въпросния компактен седан.

Изненади не можем да кажем, че има – предната част на колата е добре позната от версията хечбек, а страничният профил прилича до голяма степен на предишното поколение CLA.

Все пак, това не е CLA – A-Class Sedan ще играе ролята на по-евтин малък седан, който ще се позиционира под стилния CLA. В Китай ще бъде показана негова по-дълга версия, която няма да се продава в Европа и САЩ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт