728 x 90

Задава се редизайн за Dodge Charger SRT Hellcat

Задава се редизайн за Dodge Charger SRT Hellcat

Dodge планира леко освежаване на моделната си линия, като то ще засегне в основна степен седана Charger. Американците вече загатнаха за промените, които ще видим при автомобила, чрез първо изображение на предницата. От него става ясно, че дизайнът на предната маска ще бъде сменен, като в радиаторната решетка място ще намерят допълнителни отвори за свеж

Dodge планира леко освежаване на моделната си линия, като то ще засегне в основна степен седана Charger. Американците вече загатнаха за промените, които ще видим при автомобила, чрез първо изображение на предницата.

От него става ясно, че дизайнът на предната маска ще бъде сменен, като в радиаторната решетка място ще намерят допълнителни отвори за свеж въздух към мотора.

Dodge обещава и доста подобрения по кабината, тъй като там са основните забележки на клиентите и собствениците на Dodge. Очаква се ново поколение инфотейнмънт система.

Говори се също така, че топ версията на модела ще получи доработен мотор, като мощността на V8 агрегата ще нарасне до близо 730 к.с. от сегашните 707 к.с. 

Очаква се обновеното семейство Charger да се появи на пазара през лятото на тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт