728 x 90

Мото-Пфое отново с "Дни на британските автомобили"

Мото-Пфое отново с "Дни на британските автомобили"

Мото-Пфое – официалният вносител на Форд и британски автомобили в България, за поредна година организира „Дни на британските автомобили“. Този път събитието ще се проведе на 18 и 19 май на паркинга на Гранд Мол Варна. Ако сте любители на мощността, спортната диманика, лукса, иновативните технологии и безграничните възможности, заповядайте и тествайте новото поколение автомобили

Мото-Пфое – официалният вносител на Форд и британски автомобили в България, за поредна година организира „Дни на британските автомобили“. Този път събитието ще се проведе на 18 и 19 май на паркинга на Гранд Мол Варна.

Ако сте любители на мощността, спортната диманика, лукса, иновативните технологии и безграничните възможности, заповядайте и тествайте новото поколение автомобили на Jaguar и Land Rover. На място ще имате възможността лично да се убедите в невероятните способности на някои от най-желаните и вълнуващи модели на двете марки – F-PACE, E-PACE, XE & XF от Jaguar и Range Rover Sport, Velar, Discovery & Discovery Sport от Land Rover.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт