728 x 90

Следващият Mitsubishi Outlander ще се базира на Nissan X-Trail

Следващият Mitsubishi Outlander ще се базира на Nissan X-Trail

Nissan и Mitsubishi са вече част от едно голямо общо семейство и това логично ще доведе до споделяне на платформи и агрегати. Първият път, в който това ще се случи, ще бъде следващото поколение на Outlander, което ще се базира на популярния в Европа X-Trail. Две коли ще споделя повече от просто обща платформа, като

Nissan и Mitsubishi са вече част от едно голямо общо семейство и това логично ще доведе до споделяне на платформи и агрегати. Първият път, в който това ще се случи, ще бъде следващото поколение на Outlander, което ще се базира на популярния в Европа X-Trail.

Две коли ще споделя повече от просто обща платформа, като най-вероятно част от двигателната гама също ще се припокрива. Все пак, Outlander ще продължи да се предлага и като хибрид, а дизайнът му ще бъде коренно различен спрямо X-Trail, познат в САЩ като Rogue.

След като се появи през 2021 година, моделът ще бъде последван от нов по-малък кросоувър, който ще наследи директно или индиректно ASX. Тук платформата ще дойде от новия Juke, която пък ще има общи компоненти с архитектурата на Kicks.

Силно се ротират и различни слухове за останалите модели на Mitsubishi, като най-много се говори за възраждане на Lancer с френска платформа от Renault.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт