728 x 90

Безумна ли е идеята за базов Rolls-Royce Cullinan? Естествено…

    Почти всеки един масов модел на пазара може да се поръча не само като добре оборудван автомобил, но и като базова модификация, достъпна за по-голяма част от хората. Но ако трябва да посочим един единствен модел, който няма как да бъде продаден като entry-level кола, то това е Rolls-Royce Cullinan. Чисто новото предложение на британците

    Почти всеки един масов модел на пазара може да се поръча не само като добре оборудван автомобил, но и като базова модификация, достъпна за по-голяма част от хората.

    Но ако трябва да посочим един единствен модел, който няма как да бъде продаден като entry-level кола, то това е Rolls-Royce Cullinan. Чисто новото предложение на британците се изправя директно срещу Bentley Bentayga и е всичко останало, но не и базов.

    Нека все пак се пренесем в един свят, в който базов Cullinan съществува. Той е виртуален и е създаден от познатия ни дизайнер X-Tomi от Унгария.

    По негова идея виждаме огромен всъдеход с черни брони, не в цвета на купето, стандартни халогенни фарове, дори без лупи, железни колела и липса на хром.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт