728 x 90

Първа снимка на най-мощния Mustang

Първа снимка на най-мощния Mustang

Макар и от птичи поглед, Ford показа как ще изглежда най-мощната версия на актуалния Mustang, която получава означението GT500 и заедно с това и 8-цилиндров двигател с компресор и мощност 700 конски сили. Естествено, този кадър показва и по-широките калници, масивните прорези на предния капак за по-добро охлаждане на мотора, задното крило и други особености

Макар и от птичи поглед, Ford показа как ще изглежда най-мощната версия на актуалния Mustang, която получава означението GT500 и заедно с това и 8-цилиндров двигател с компресор и мощност 700 конски сили. Естествено, този кадър показва и по-широките калници, масивните прорези на предния капак за по-добро охлаждане на мотора, задното крило и други особености на най-мощния Mustang, който ще излезе на пазара догодина.

Последният Mustang GT500 беше представен през 2012 година, като става въпрос за модификацията Super Snake, която се предлагаше в два варианта на мощност – 672 или 857 конски сили. По-мощният вариант на Super Snake се ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди.

Сега най-мощната серийна версия на Mustang е Shelby GT350, която се задвижва от 5,2-литров V8 атмосферен мотор с мощност 533 конски сили и 582 Nm максимален въртящ момент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт