728 x 90

Skoda предлага бронирана версия на Superb

Skoda предлага бронирана версия на Superb

Британското подразделение на Skoda представи бронирана версия на комбито Superb, която осигурява защита от едрокалибрено автоматично оръжие и гранати. Цената на бронираното комби е по-висока от тази на лимузината Audi S8 – 118 688 лири на местния пазар. Допълнителна защита са получили челното, задното и страничните стъкло, панелите на каросерията, подсилени от слой композитни материали,

Британското подразделение на Skoda представи бронирана версия на комбито Superb, която осигурява защита от едрокалибрено автоматично оръжие и гранати. Цената на бронираното комби е по-висока от тази на лимузината Audi S8 – 118 688 лири на местния пазар.

Допълнителна защита са получили челното, задното и страничните стъкло, панелите на каросерията, подсилени от слой композитни материали, а комбито е с подсилено окачване и спирачки. Автомобилът получава и нови гуми и дискове, с които може да се движи дори и четирите гуми да са спукани.

Бронираният Superb се задвижва от стандартен турбодизел с обем 2 литра и мощност 190 конски сили, а максималният му въртящ момент е 400 Nm. Все още обаче не е ясно как са се променили динамичните характеристики на комбито с добавянето на новите елементи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт