728 x 90

Jeep вади обновен Renegade първо в Европа

Jeep вади обновен Renegade първо в Европа

Jeep вече начерта плана си за развитие през следващите пет години, като основна част в него ще играе и малкият Renegade. Машината е готова да получи своя фейслифт версия, като изненадващо това ще се случи първо в Европа. По време на изложението в Торино между 6 и 10 юни, американците ще покажат пред медии и

Jeep вече начерта плана си за развитие през следващите пет години, като основна част в него ще играе и малкият Renegade. Машината е готова да получи своя фейслифт версия, като изненадващо това ще се случи първо в Европа.

По време на изложението в Торино между 6 и 10 юни, американците ще покажат пред медии и потребители освежената малка джипка. Засега единственото официално потвърждение на това идва под формата на снимка на обновените стоп светлини на модела.

По-големи новости се очакват под предния капак, където ще се поставят нови 1.0- и 1.3-литрови бензинови мотори, като мощността им ще бъде 120, 150 и 180 к.с. Все още не е ясно какво ще се случи с дизеловите двигатели на Renegade, имайки предвид намеренията на Jeep да се откаже от дизелите изцяло.

Пълно подробности се очакват на 6 юни, а по-късно тази година американският пазар също ще получи своя версия на Renegade фейслифт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт