728 x 90

Peugeot 508 SW е новият комби боец на французите

След представянето на 508 седан, Peugeot е напълно готов с новото поколение 508 SW или комби. Машината излезе официално във виртуалното пространство, като публичната й премиера ще се състои на изложението в Париж по-късно тази година. Продажбите в Европа започват от януари 2019 г. Возилото има изключително красиви линии с бързо скосяващ се покрив в

След представянето на 508 седан, Peugeot е напълно готов с новото поколение 508 SW или комби. Машината излезе официално във виртуалното пространство, като публичната й премиера ще се състои на изложението в Париж по-късно тази година. Продажбите в Европа започват от януари 2019 г.

Возилото има изключително красиви линии с бързо скосяващ се покрив в задната част. Новост на капака е големият надпис Peugeot, който се намира на черна лайстна точно под задния прозорец.

Багажното отделение има стандартен обем от 560 литра, който се увеличава значително при спускането на задните седалки до 1780 литра. Седалките се сгъват посредством бутони и образуват напълно равен товарен под.

Интериорът е позната гледка и се доминира от 12.3-инчовия дисплей пред погледа на шофьора. Втори 10-инчов дисплей е позициониран на централната конзола и осигурява свързаност с Apple CarPlay, Android Auto и Peugeot Mirrorlink, както и 3D навигация.

Техническата база на 508 SW е на практика идентична с тази на 508 седан. Това означава, че задвижването е поверено на 2.0- и 1.5-литрови дизелови агрегати с мощност от 120 до 180 к.с., както и на 1.6-литров бензин със 180 и 220 к.с.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт