728 x 90

275 000 евро ще ви осигурят един крайно нетипичен Rolls-Royce Wraith

Ако по някаква случайност сте отделили малко над четвърт милион евро за нов автомобил, с който държите да се отличавате в трафика, този Rolls-Royce Wraith е точно за вас. Колата се продава в Холандия, мощността й е 812 конски сили, а автомобилът е произведен по поръчка на шведския скиор и блогър Йон Олсон, който притежава

Ако по някаква случайност сте отделили малко над четвърт милион евро за нов автомобил, с който държите да се отличавате в трафика, този Rolls-Royce Wraith е точно за вас. Колата се продава в Холандия, мощността й е 812 конски сили, а автомобилът е произведен по поръчка на шведския скиор и блогър Йон Олсон, който притежава впечатляваща колекция тунинговани автомобили.

Олсон показа доработения Wraith преди година и обясни, че целта на промените по колата е да може автомобилът да пали гуми (буквално) при ускорени. Т.нар. „бърнаут” явно завзема все нови и нови автомобилни територии, но за какво иначе човек да си поръча Rolls-Royce. Пробегът на Rolls-а на шведа на 13 000 километра, част от тях, посветени на бърнаута.

Този Wraith се задвижва от 12-цилиндров бензинов мотор с обем 6,6 литра и две турбини, като допълнителните фарове на покрива на колата са закрепени с мощни магнити. Както всички други коли на Олсон и Rolls-ът е в камуфлажна разцветка, което също рязко го отличава от другата продукция на марката.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт