728 x 90

След края на живота си, този BMW X5 се превръща в уникален офроудър (видео)

След края на живота си, този BMW X5 се превръща в уникален офроудър (видео)

Темата за SUV и кросоувър автомобилите става все по-актуална с всеки изминал ден. Някои си купуват подобни машини заради тяхната визия, други търсят високата позиция на седене, а някои се надяват на офроуд качества. Каква част от тези автомобили наистина става за излизане извън пътя е отделен въпрос, но видеото по-горе представя интересна идея. Когато

Темата за SUV и кросоувър автомобилите става все по-актуална с всеки изминал ден. Някои си купуват подобни машини заради тяхната визия, други търсят високата позиция на седене, а някои се надяват на офроуд качества.

Каква част от тези автомобили наистина става за излизане извън пътя е отделен въпрос, но видеото по-горе представя интересна идея. Когато краят на живота на един SUV модел настъпи, той може да се превърне в истински офроуд звяр.

Екип от руски механици получава тотализиран BMW X5, който обаче все още разполага с работещ мотор и задвижване. Решението е взето бързо – покривът ще бъде отрязан и ще бъде сменен с тръбна конструкция, а арките на калниците ще бъдат разширени, за да поберат по-големи офроуд колела.

След относително бързата трансформация, джипката е готова да заживее новия си живот – този на истинска офроуд машина, която може да премине почти навсякъде. Както е лесно забележимо, създателите на возилото не се притесняват особено за външния му вид и буквално оставят различни части по пресечените терени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт