728 x 90

BMW 2-Series – следващото купе остава на задно, спират кабриолета

BMW 2-Series – следващото купе остава на задно, спират кабриолета

Феновете на BMW ще бъдат радостни да чуят, че следващото поколение BMW 2-Series Coupe ще продължи да се задвижва от задните колела. Това се съобщава в немски медии, които разполагат с първи детайли около следващата генерация на спортното возило. Междувременно, всички останали версии на семейството 2-ра Серия, като Active Tourer и Gran Tourer, ще останат на

Феновете на BMW ще бъдат радостни да чуят, че следващото поколение BMW 2-Series Coupe ще продължи да се задвижва от задните колела. Това се съобщава в немски медии, които разполагат с първи детайли около следващата генерация на спортното возило.

Междувременно, всички останали версии на семейството 2-ра Серия, като Active Tourer и Gran Tourer, ще останат на платформата UKL с предно предаване. Разбира се, ще има и версии с двойно задвижване.

Неприятната новина е, че BMW планира да спре продажбите на кабриолет версията на 2-Series. Tова се налага поради относително ниските продажби на возилото в сегашното му поколение.

Все пак, членовете на семейството ще останат четири, тъй като баварците смятат да лансират малък елегантен седан с името 2-Series Gran Coupe. Mоделът също ще бъде с предно предаване и ще се конкурира със следващото поколение Mercedes-Benz CLA.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт