728 x 90

Появиха се официални изображения на Suzuki Jimny

Suzuki най-накрая разпространи официални изображения от следващото поколение на чаровния си малък офроудър, Jimny. Mашината ще направи своя дебют на 5 юли тази година, но японците вече говорят открито за модела. Както и преди, новата генерация си остава сериозен офроудър, за разлика от другия хит на марката – Vitara, който постепенно се превърна в кросоувър. 

Suzuki най-накрая разпространи официални изображения от следващото поколение на чаровния си малък офроудър, Jimny. Mашината ще направи своя дебют на 5 юли тази година, но японците вече говорят открито за модела.

Както и преди, новата генерация си остава сериозен офроудър, за разлика от другия хит на марката – Vitara, който постепенно се превърна в кросоувър. 

По-ръбатият външен вид на Jimny накара феновете на модела да коментират, че сега японският мъник прилича едновременно на G-класата на Mercedes и на предшественика на модела – Suzuki Samurai.

Интериорът ще бъде доста обновен и ще включва централен екран подобен на таблет за управление на инфоразвлекателните функции. Под капака, в зависимост от пазара, ще видим 0.66-, 1.0- и 1.2-литрови мотори.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт