728 x 90

Изтекоха официални снимки от новото Audi A1

Изтекоха официални снимки от новото Audi A1

В момента Audi се намира в процес на подготовка на своите фенове за появата на следващото поколение А1, но изтекли официални снимки на практика обезсмислят акцията. Няколко сайта почти едновременно пуснаха изображенията, като засега не е ясен техният първоизточник.  Лесно можем да видим, че А1 ще бъде най-агресивният малък модел по отношение на своя дизайн

В момента Audi се намира в процес на подготовка на своите фенове за появата на следващото поколение А1, но изтекли официални снимки на практика обезсмислят акцията. Няколко сайта почти едновременно пуснаха изображенията, като засега не е ясен техният първоизточник. 

Лесно можем да видим, че А1 ще бъде най-агресивният малък модел по отношение на своя дизайн от всички, които групата VAG предлага. Предната част на машината напомня леко Hyundai Kona, а задницата не е силно променена спрямо сегашния модел.

Снимките потвърждават и слуховете, че А1 ще се предлага само като возило с пет врати. В миналото остава 3-вратият модел.

Моделът ще споделя най-малката версия на платформата MQB заедно с други подобни по размер возила от концерна Volkswagen Group, като VW Polo и SEAT Ibiza.

Най-впечатляващото е, че интериорът на модела e качен на едно ниво над другите два модела, за да може да се избегне вътрешен канибализъм в Групата.

Налице за първи път в A1 е т.нар. Virtual Cockpit – огромна навигация, която проектира изображенията си директно върху панела с инструменти пред погледа на шофьора.

Под предния капак пък ще откриваме новото поколение турбо мотори на немците. Те ще бъдат с работен обем от 1.5 литра, а базов двигател ще бъде 1.0 турбо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт