728 x 90

Vauxhall спира Zafira и Astra GTC, ще ги последва ли и Opel?

Vauxhall спира Zafira и Astra GTC, ще ги последва ли и Opel?

Водещите британски автомобилни медии съобщават, че местното подразделение на Opel, Vauxhall, спира продажбата на моделите Zafira и Astra GTC. Хора от компанията са коментирали пред Autocar, че популярността на вановете се измества от SUV модели, което е породило решението за спирането на Zafira.  Що се отнася до двувратата Astra, когато тя излиза, интересът към нея

Водещите британски автомобилни медии съобщават, че местното подразделение на Opel, Vauxhall, спира продажбата на моделите Zafira и Astra GTC.

Хора от компанията са коментирали пред Autocar, че популярността на вановете се измества от SUV модели, което е породило решението за спирането на Zafira. 

Що се отнася до двувратата Astra, когато тя излиза, интересът към нея е висок, но моделът вече е от предходното поколение Astra и продажбите са минимални.

Все още не се знае дали до същите решения ще стигне и Opel, който продава същите автомобили на пазарите в Европа. Най-вероятно, поне Astra GTC ще бъде спряна, а на Zafira ще бъдат оставени още няколко години на пазара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт