728 x 90

Нов дом за Subaru в Пловдив

Нов дом за Subaru в Пловдив

Бултрако Пловдив от вчера е вече официален дилър на Subaru за Пловдив и региона. Японската марка получава нов шоурум, който се намира на бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата. На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор

Бултрако Пловдив от вчера е вече официален дилър на Subaru за Пловдив и региона. Японската марка получава нов шоурум, който се намира на бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата.

На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор и мениджър външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Субару Италия и Владимир Димитров, регионален мениджър на компанията за България.

„Днешният ден е чудесен за Субару Италия, защото имаме прекрасен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи изисквания. Вече 65 години Субару е символ на високо качество, отлични динамични показатели и екологичност," подчерта Ямада-сан по време на откриването на новото дилърство.

„Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Субару, която вече 40 години се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

В новия шоурум в Пловдив вече са изложени някои от най-актуалните модели на японската фирма. Сред тях са Outback, XV и Forester.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт