728 x 90

След 700 000 км – Skoda Octavia oтново изглежда като от завода

След 700 000 км – Skoda Octavia oтново изглежда като от завода

В поредния епизод на поредицата на Car Throttle, проследяваща живота на дизелова Skoda Octavia с над 700 000 километра пробег, момчетата от екипа връщат в оригинално състояние машината. След като в предишната серия видяхме работата по интериора, сега е време на завършения салон, боядисването и довършителните работи. Резултатът е безупречен – шкодата изглежда като нова,

В поредния епизод на поредицата на Car Throttle, проследяваща живота на дизелова Skoda Octavia с над 700 000 километра пробег, момчетата от екипа връщат в оригинално състояние машината.

След като в предишната серия видяхме работата по интериора, сега е време на завършения салон, боядисването и довършителните работи. Резултатът е безупречен – шкодата изглежда като нова, а в известни отношения дори и по-добре.


 

Вижте историята на синята Skoda Octavia


В предишните серии от водещия разбрахме, че колата е имала два собственика до момента, като и двамата са се грижили за нея перфектно, а цената при последната и продажба е минималните 200 паунда или под 450 лв.

Много важно е да се отбележи, че амортисьорите, изпускателната система, моторът и турбото са в оригиналното си състояние и не са били сменяни или ремонтирани.  

Най-грубо казано, тази Octavia е стигнала и почти се е върнала до Луната или е направила над 17 пълни обиколки на Земята. Разбира се, не всички компоненти работят, но нищо механично не показва износване. С проблем са стъклоповдигачите, климатика и отварянето на вратите, но това са относително лесни за отстраняване проблеми.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт