728 x 90

Вижте как BMW тества новия М8 на Нюрбургринг (видео)

Вижте как BMW тества новия М8 на Нюрбургринг (видео)

След като показа на света серийната версия на възродения модел 8-Series, BMW продължава работата по топ версията на купето М8. В момента инженерите на немската фирма са на легендарната писта Нюрбургринг, където се провеждат предсерийни тестове. Прототипът, който можете да видите в по-долното видео, е доста близко до финалната си визия. Все пак, визуалните разлики

След като показа на света серийната версия на възродения модел 8-Series, BMW продължава работата по топ версията на купето М8. В момента инженерите на немската фирма са на легендарната писта Нюрбургринг, където се провеждат предсерийни тестове.

Прототипът, който можете да видите в по-долното видео, е доста близко до финалната си визия. Все пак, визуалните разлики между М8 и стандартния 8-Series няма да са значителни.

Най-вероятно М8 ще използва най-актуалната и подобрена версия на 4.4-литровия, 8-цилиндров агрегат на марката, като мощността почти със сигурност ще надхвърля 600 к.с.

Има голяма вероятност да видим и 4х4 система xDrive, по подобие на сегашния М5. Разбира се, част от компонентите по окачването и спирачките също ще бъдат сменени с по-добри такива.

BMW вече потвърди, че ще видим М8 до края на годината, като изложението в Париж през есента изглежда изключително подходящо събитие за премиерата на колата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт