728 x 90

Koenigsegg загатна за наследник на величествения Agera RS!

    В официален прес-рилийз, касаещ отварянето на нов шоурум, Koenigsegg изненадващо загатна за нов свой модел. Потвърждение за колата, която ще наследи Agera RS, получава от първа скица. Засега, на този твърде ранен етап, е много трудно да прогнозираме какво точно ни очаква, но все пак, имайки предвид останалите продукти на фирмата, съвсем спокойно можем да

    В официален прес-рилийз, касаещ отварянето на нов шоурум, Koenigsegg изненадващо загатна за нов свой модел. Потвърждение за колата, която ще наследи Agera RS, получава от първа скица.

    Засега, на този твърде ранен етап, е много трудно да прогнозираме какво точно ни очаква, но все пак, имайки предвид останалите продукти на фирмата, съвсем спокойно можем да се надяваме на нов преследвач на рекорди.

    Както е известно, Agera RS държи четири рекорда за скорост и ускорение, като наследникът на модела би трябвало да се справя с част от задачите дори по-добре.

    Под капака очакваме да има 5.0-литров V8 агрегат, а не е изключена и възможността за хибридна сила. Oчаква се олекотяване на конструкцията и сваляне на до 30 килограма спрямо Agera RS.

    Дали всъщност става дума за чисто нов модел или по-скоро за подобрена версия на суперколата, все още не е ясно.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт