728 x 90

Изглежда все пак ще има Mercedes-Benz X-Class V8

Mercedes-Benz може би все пак ще задоволи феновете си, лансирайки V8 битурбо бензинова версия на първия си пикап, X-Class. Става дума за 4.0-литровия двигател на марката, който може съвсем скоро да се озове под предния капак на машината. Тук е важно да се отбележи, че не става дума за AMG версия на модела, тъй като

Mercedes-Benz може би все пак ще задоволи феновете си, лансирайки V8 битурбо бензинова версия на първия си пикап, X-Class. Става дума за 4.0-литровия двигател на марката, който може съвсем скоро да се озове под предния капак на машината.

Тук е важно да се отбележи, че не става дума за AMG версия на модела, тъй като такава е сигурно, че няма да има. Вместо това, 4.0-литровият агрегат ще бъде дефорсиран.

Все пак, преди V8 версията на пикапа да получи финална зелена светлина, предстои марката да направи пазарни проучвания и да прецени дали подобно возило би предизвикало достатъчно голям интерес.

Все още не е ясно какви са договореностите между Nissan и Мерцедес по отношение на бъдещите варианти на пикапа, тъй като X-Class се базира на Nissan Navara и е възможно да съществуват известни ограничения.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт