728 x 90

MINI постави филтър за твърди частици и на бензиновите си модели

MINI постави филтър за твърди частици и на бензиновите си модели

От юли месец тази година бензиновите модели на MINI ще се оборудват с филтър за твърди частици. Той ще се поставя на всички версии с бензинов двигател на MINI 3-door, MINI 5-door, MINI Convertible, MINI Clubman и MINI Countryman. Според производителя, новият DPF няма да окаже негативно влияние върху динамиката на автомобила, но ще му помогне

От юли месец тази година бензиновите модели на MINI ще се оборудват с филтър за твърди частици. Той ще се поставя на всички версии с бензинов двигател на MINI 3-door, MINI 5-door, MINI Convertible, MINI Clubman и MINI Countryman.

Според производителя, новият DPF няма да окаже негативно влияние върху динамиката на автомобила, но ще му помогне да бъде по чист за природата. Благодарение на него, MINI с бензинов мотор ще отговаря на емисионните стандарти Euro 6d-TEMP, на които дизеловите модели на фирмата отговарят от март насам.

Освен това, MINI ще започне предлагането на 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя от настоящия месец. Британците обясняват, че трансмисията ще може да работи с навигационната система за по-добра адаптация на смените на предавките.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт