728 x 90

Обновеният Hyundai Elantra изтече в нета

В интернет се появиха снимка на обновения Hyundai Elantra, който трябва да се появи на корейския пазар през август, а след това и в останалата част на света, най-късно до края на годината. Дизайнът на популярния модел е напълно обновен, като според непотвърдена информация Elantra ще получи и допълнения и промени в гамата двигатели. Промените

В интернет се появиха снимка на обновения Hyundai Elantra, който трябва да се появи на корейския пазар през август, а след това и в останалата част на света, най-късно до края на годината.

Дизайнът на популярния модел е напълно обновен, като според непотвърдена информация Elantra ще получи и допълнения и промени в гамата двигатели.

Промените в дизайна включват нови и предна и задна брони, нови фарове, които настъпват в радиаторната решетка и т.н.

Що се отнася до моторите, най-вероятното попълнение е новият 1,6-литров бензинов мотор с 123 конски сили, който вече беше включен в двигателната гама на Kia Cerato.

Все още обаче не е потвърдено дали и останалите модели на Hyundai или поне тези, които се предлагат на европейския пазар, ще последват дизайнерския език на Elantra или седанът ще даде началото на нов дизайн за другите пазари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт