728 x 90

Руснаци ожениха Mercedes S500 с шаси на камион ГАЗ (видео)

    Къде, ако не в Русия, стар Mercedes-Benz S500 ще се превърне с една от най-невероятните офроуд машини, които сме виждали.  Дело на сръчни механици, този звяр използва купето на въпросния луксозен немски седан и неговия 5.0-литров V8 двигател. Под тях стои шаси от камион Газ, което осигурява огромен пътен просвет. Разбира се, трансформацията далеч не

    Къде, ако не в Русия, стар Mercedes-Benz S500 ще се превърне с една от най-невероятните офроуд машини, които сме виждали. 

    Дело на сръчни механици, този звяр използва купето на въпросния луксозен немски седан и неговия 5.0-литров V8 двигател. Под тях стои шаси от камион Газ, което осигурява огромен пътен просвет.

    Разбира се, трансформацията далеч не е толкова лесна, колкото изглежда. Необходими са множество преправяния по конструкцията на купето, за да може то сигурно да се захване към рамата сигурно.

    Освен това са добавени нови дискови спирачки на всички колела, а контролът върху блокажите става посредством механизми в предния подлакътник. Офроуд гуми и пълен метален обков на долната част от каросерията приключват проекта.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт