728 x 90

Вижте как BMW тества първия по рода си X3 M на Нюрбургринг (видео)

  BMW се готви да обогати гамата си от високопроходими автомобили с добавянето на флагманска версия за компактния Х3. Става дума за първия по рода си Х3 М, който в момента е на немската писта Нюрбургринг за предсерийни тестове. Както видеото по-долу показва, машината ще бъде наистина добра в завои. Окачването, настройката на трансмисията и 4х4

  BMW се готви да обогати гамата си от високопроходими автомобили с добавянето на флагманска версия за компактния Х3. Става дума за първия по рода си Х3 М, който в момента е на немската писта Нюрбургринг за предсерийни тестове.

  Както видеото по-долу показва, машината ще бъде наистина добра в завои. Окачването, настройката на трансмисията и 4х4 системата и мощния 3.0-литров двигател под предния капак ще превърнат колата в едно от най-атрактивните предложения в сегмента.

  Говорейки за мотора, предвижда се мощността да бъде 450 к.с., а Competition пакет ще я вдигне до 475 к.с. в заводска форма. Надали ще бъде трудно на тунинг фирмите да вдигнат тази стойност над 500 к.с.

  Ускорението от място до 100 км/ч ще отнема под 4.5 секунди, което е едно завидно постижение за SUV автомобил. Максималната скорост на движение ще бъде близо 300 км/ч.

  Първият Х3 М ще се появи на пазара още до края на годината, като продажбите му ще стартират в първите седмици на 2019 година. По-късно догодина очакваме появата и на споменатия Competition пакет.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт