728 x 90

Пропадна стачката срещу Роналдо

Пропадна стачката срещу Роналдо

Едва петима работници на FIAT излязоха днес пред завода на компанията в Мелфи, за да протестират срещу трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус за 112 милиона евро. Миналата седмица профсъюзът USB обяви, че ще организира стачка срещу скъпия трансфер, тъй като работниците във FCA трябва да постоянно да приемат ограниченията, не само финансови, които им

Едва петима работници на FIAT излязоха днес пред завода на компанията в Мелфи, за да протестират срещу трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус за 112 милиона евро.

Миналата седмица профсъюзът USB обяви, че ще организира стачка срещу скъпия трансфер, тъй като работниците във FCA трябва да постоянно да приемат ограниченията, не само финансови, които им налага компанията, а в същото време фамилия Аниели одобрява такава огромна сума за един футболист.

Стачката във FIAT срещу покупката на Роналдо се превърна в хит в социалните мрежи, но днес се оказа, че протестът просто не е сериозен. Другите профсъюзи във FIAT определиха този протест като „несериозен”.

В завода на FIAT в Мелфи работят 1700 човека и от управата посочиха, че днес са протестирали точно 0,3% от тях. Там се произвеждат два модела на FIAT – 500X и Punto, както и Jeep Renegade.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт