728 x 90

Още една спортна версия за Hyundai i30

Hyundai представи още една спортна версия на модела i30, която ще бъде позиционирана между масовия вариант и по-спортния и мощен i30 N. Новата версия носи името i30 N Line и е получила по-агресивен дизайн и поредица подобрения като нови настройки на окачването и нов софтуеър за управление на работата на двигателя. Стилистиката на N Line

Hyundai представи още една спортна версия на модела i30, която ще бъде позиционирана между масовия вариант и по-спортния и мощен i30 N. Новата версия носи името i30 N Line и е получила по-агресивен дизайн и поредица подобрения като нови настройки на окачването и нов софтуеър за управление на работата на двигателя.

Стилистиката на N Line е заета от N-версията: брони със сребристи акценти, 18-цолови джанти, сдвоен ауспух, спортен волан и спортни седалки, изцяло метални педали, по-мощни спирачки и гуми Michelin Pilot Sport 4.

По отношение на двигателите обаче N Line демонстрира по-скромни възможности. Клиентите могат да избират между 1,4-литров бензинов турбо мотор с 140 конски сили и 242 Nm въртящ момент или 1,6-литров дизел с 136 коня и 280 Nm. Ако обаче дизеловата версия е с роботизирана трансмисия с два съединителя, въртящият момент става 300 Nm.

Hundai i30 N – първият модел на марката с претенции да е съперник на класическите хотхеч автомобили, се задвижва от 2-литров бензинов турбо мотор с мощност 250 или 275 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт