728 x 90

Subaru WRX STI Type RA-R има 325 к.с., но е само за Япония

Subaru WRX STI Type RA-R има 325 к.с., но е само за Япония

Subaru отбелязва 30-тата годишнина от появата на Subaru Tecnica International с нова лимитирана серия на спортния си модел WRX STI. Колата носи допълнението Type RA-R и ще се продава само в Япония. Производството на този лимитиран автомобил ще бъде ограничено само до 500 бройки. Поръчки ще се приемат почти до края на годината, след което сглобката

Subaru отбелязва 30-тата годишнина от появата на Subaru Tecnica International с нова лимитирана серия на спортния си модел WRX STI. Колата носи допълнението Type RA-R и ще се продава само в Япония.

Производството на този лимитиран автомобил ще бъде ограничено само до 500 бройки. Поръчки ще се приемат почти до края на годината, след което сглобката ще приключи.

Задвижването е поверено на 2.0-литров турбо мотор, който развива мощност от 325 к.с. Пиковият въртящ момент от 432 Нм е достъпен в диапазона от 3200 до 4800 об/мин.

Интересното тук е, че новият модел има по-добри характеристики от Type RA, който пък използва по-голям 2.5-литров двигател.

Тягата се препраща към четирите колела посредством 6-степенна ръчна скоростна кутия и фирменото задвижване на двата моста от японския производител.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт