728 x 90

Топ мощност от 450 к.с. за пикапа Ford F-150 (видео)

Топ мощност от 450 к.с. за пикапа Ford F-150 (видео)

Ford представи нова версия на своя пикап F-150 под наименованието Limited. Автомобилът е получил 3,5-литров бензинов двигател V6 EcoBoost. Мощността на агрегата съставлява 450 к.с. Такъв мотор се монтира и в Raptor. Той работи съвместно с 10-степенна автоматична скоростна кутия. Освен това, топ пикапът се комплектова със спортни брони и нова изпускателна система. Интериорът на

Ford представи нова версия на своя пикап F-150 под наименованието Limited. Автомобилът е получил 3,5-литров бензинов двигател V6 EcoBoost.

Мощността на агрегата съставлява 450 к.с. Такъв мотор се монтира и в Raptor. Той работи съвместно с 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Освен това, топ пикапът се комплектова със спортни брони и нова изпускателна система. Интериорът на автомобила се отличава с тапицерията от естествена кожа Camel Back, нови седалки с лумбална опора и специални табелки.

Аудиосистема Harman, адаптивен круз контрол и 360-градусова камера също са на разположение на шофьора. Също така, пикапът е оборудван с мултимедийна система, поддържаща Apple Carplay и Android Auto, функция за контрол на "слепите" зони, система за помощ при паркиране и теглене на товари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт