728 x 90

Бихте ли дали $60 хил. за един от десетте BMW Hartge H50 V10?

За феновете на BMW моделът М5 от семейство Е60 си остава един от най-запомнящите се продукти на марката. Причината за това е невероятният V10 двигател под предния капак. По-малкият М3 така и не получава толкова голям мотор, дори и в годините преди началото на даунсайзинга. За радост обаче, тунерите от Hartge правят подобна кола и

За феновете на BMW моделът М5 от семейство Е60 си остава един от най-запомнящите се продукти на марката. Причината за това е невероятният V10 двигател под предния капак.

По-малкият М3 така и не получава толкова голям мотор, дори и в годините преди началото на даунсайзинга. За радост обаче, тунерите от Hartge правят подобна кола и произвеждат едва десетина бройки от нея. Един от екземплярите ще бъде продаден скоро.

550-те конски сили дават възможност на седана да спринтира от място до 100 км/ч за около четири секунди. Тягата от огромния двигател достига колелата посредством 7-степенна автоматична трансмисия и диференциал с ограничено приплъзване. Гумите са 20-цолови.

Ако машината ви е заинтригувала, то трябва да знаете и нейната цена. Бъдете готови да се разделите с около 60 000 долара, ако искате да притежавате един от най-уникалните екземпляри 3-Series.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт