728 x 90

Сглобяването на GR Supra Racing е струвало 2 милиона долара на Toyota

Сглобяването на GR Supra Racing е струвало 2 милиона долара на Toyota

Сглобяването на концепта GR Supra Racing е струвало на Toyota внушителната сума от 2 милиона долара, като това означава, че автомобилът най-вероятно ще остане в историята като най-скъпата версия на новия модел. И също така, никога няма да бъде предложен за продажба, потвърди PR шефът на Toyota. GR Supra Racing Concept дебютира тази пролет в

Сглобяването на концепта GR Supra Racing е струвало на Toyota внушителната сума от 2 милиона долара, като това означава, че автомобилът най-вероятно ще остане в историята като най-скъпата версия на новия модел. И също така, никога няма да бъде предложен за продажба, потвърди PR шефът на Toyota.

GR Supra Racing Concept дебютира тази пролет в Женева, като купето и аеродинамичния пакет на колата са от композитни материали. През юли беше показана състезателната версия за сериите Xfinity на Nascar, която ще дебютира през февруари догодина в Дейтона.

Серийната Toyota Supra дели една и съща платформа със следващото поколение BMW Z4 и ще се задвижва от 3-литров 6-цилиндров двигател с 340 конски сили и роботизирана трансмисия с два съединителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт