728 x 90

Faraday Future е все по-близо до серийното производство

    Китайско-американската компания Faraday Future обяви, че е приключила сглобяването на първото серийно купе на електрическия кросоувър FF91 в завода на марката в Ханфорд, Калифорния. Първите доставки на готови автомобили за клиентите трябва да започнат през декември, а според сайта Jalopnik FF91 ще се предлага в два варианта на задвижване – с два и три електромотора,

    Китайско-американската компания Faraday Future обяви, че е приключила сглобяването на първото серийно купе на електрическия кросоувър FF91 в завода на марката в Ханфорд, Калифорния. Първите доставки на готови автомобили за клиентите трябва да започнат през декември, а според сайта Jalopnik FF91 ще се предлага в два варианта на задвижване – с два и три електромотора, съответно с мощност 726 и 1089 конски сили. При батериите също се очаква да има сериозно разнообразие – мощността им ще е 87, 108 и 130 киловатчаса.

    През февруари шефовете на Faraday Future демонстрираха пред най-важните си доставчици как ще изглежда следващият електрически кросоувър на марката, който ще е позициониран точно под FF91 и който ще е по-достъпен като цена. Според източници от компанията, серийната версия на новия кросоувър ще е с много по-агресивен и „грубоват” дизайн.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт