728 x 90

Liberty Walk посяга и на Suzuki Jimny

Liberty Walk посяга и на Suzuki Jimny

Една от най-противоречивите компании за тунинг, Liberty Walk, загатна за следващия си проект. Той ще се базира на един от най-очакваните нови модели, а именно Suzuki Jimny. На този етап не е ясно в каква посока ще се насочи работата на японците, но имайки предвид предишните проекти на компанията можем да очакваме нещо доста екстравагантно.

Една от най-противоречивите компании за тунинг, Liberty Walk, загатна за следващия си проект. Той ще се базира на един от най-очакваните нови модели, а именно Suzuki Jimny.

На този етап не е ясно в каква посока ще се насочи работата на японците, но имайки предвид предишните проекти на компанията можем да очакваме нещо доста екстравагантно. Интересното е, че в предварителното изображение Jimny се намира до друг 4х4 класически боец – G-Class, който явно също ще бъде тунингован.

Liberty Walk прави едни от най-екстравагантните проекти на всякакъв тип автомобили. Познати са най-вече с доработките си на спортни машини, които получават изключително агресивен аеродинамичен пакет.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт