728 x 90

BMW X7: първи снимки и изтекли патентни изображения!

BMW X7: първи снимки и изтекли патентни изображения!

Най-изненадващо, патентни изображения на първия по рода си BMW X7 показват каква ще бъде финалната визия на огромния луксозен SUV.  Компютърните скици идват от бразилското патентно бюро. Изображенията показват, че машината ще запази голяма част от дизайнерските елементи на концепта X7, който видяхме по-рано тази година. В това число са и масивните "бъбреци" – отворите

Най-изненадващо, патентни изображения на първия по рода си BMW X7 показват каква ще бъде финалната визия на огромния луксозен SUV.  Компютърните скици идват от бразилското патентно бюро.

Изображенията показват, че машината ще запази голяма част от дизайнерските елементи на концепта X7, който видяхме по-рано тази година. В това число са и масивните "бъбреци" – отворите в радиаторната решетка за снабдяване на двигателя с въздух. Впечатление правят и доста големите фарове, използващи лазерна технология. 

Междувременно, напълно немаскиран прототип на модела беше заснет в Германия по време на тестове.

Предсерийното производство на BMW X7 вече започна. Макар и този факт все още да не значи нищо за крайния потребител, немците казват, че първият прототип за тестове е слязъл от поточната линия и е готов за изпитания. 

Дължината на BMW X7 ще достигне 5.25 метра, което го прави по-голям от всички основни конкуренти с изключение на американските Infiniti QX80 и удължената версия на Cadillac Escalade ESV.

Именно този джип ще стане и най-луксозния на баварската марка, като най-вероятно ще се позиционира дори и над 7-Series. BMW X7 ще е със седем места, като топ версията ще разполага само с 4 кресла – задните ще се превръщат в бизнес легла, като в представителните седани.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт