728 x 90

Ford патентова името Courier – за пикап?

Ford патентова името Courier – за пикап?

Слуховете за пикап на базата на Ford Focus звучаха по-скоро като измислица, но нов патент на име от Синия овал подсказва, че наистина съществуват такива намерения. От фирмата запазиха името Courier за свой нов модел, който ще се продава в Америка и Европа. Courier се предлага в Бразилия като малък пикап, базиран на по-старо поколение

Слуховете за пикап на базата на Ford Focus звучаха по-скоро като измислица, но нов патент на име от Синия овал подсказва, че наистина съществуват такива намерения.

От фирмата запазиха името Courier за свой нов модел, който ще се продава в Америка и Европа. Courier се предлага в Бразилия като малък пикап, базиран на по-старо поколение Fiesta.

В миналото автомобил с подобно име се продаваше и в Европа. Той предлагаше закрито товарно пространство и се базираше на същото поколение Fiesta.

В коментар на патента, от Ford заявяват, че предстои поетапно разширяване на моделната гама на фирмата, особено в Северна Америка, но засега повече детайли не могат да бъдат дадени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт