728 x 90

BMW 3-Series GT май ще остане в историята

BMW 3-Series GT май ще остане в историята

BMW подготвя ново поколение на 3-Series, но изглежда част от неговото семейство няма да бъде големият хечбек GT. Такава информация идва от авторитетното онлайн издание BMW Blog, което е посветено на баварската марка. Една от основните причини за това решение е фактът, че GT така и не е достигнал заложените в плана му продажби. Освен

BMW подготвя ново поколение на 3-Series, но изглежда част от неговото семейство няма да бъде големият хечбек GT. Такава информация идва от авторитетното онлайн издание BMW Blog, което е посветено на баварската марка.

Една от основните причини за това решение е фактът, че GT така и не е достигнал заложените в плана му продажби. Освен това, компанията планира да опрости малко моделната си гама, като слее 3-Series GT и 4-Series Gran Coupe в един нов модел.

Предполага се, че въпросното ново возило ще бъде част от гамата на 4-Series, който пък ще получи ново поколение скоро след идващия нов 3-Series.

Сигурно за радост е бъдещето на комби версията на 3-та Серия, тъй като моделът се продава доста добре на някои европейски пазари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт