728 x 90

BMW показа новия си кросоувър X7 във видео

BMW показа новия си кросоувър X7 във видео

BMW публикува видео тийзър, в който се е показан големия кросоувър X7 по време на пътни тестове. Автомобилът може да бъде видян върху заснежено трасе, в гората и пустинята. Джипката е получила дизайн в стила на протипа BMW Concept X7 iPerformance, който беше представен на миналогодишния Автосалон Франкфурт 2017. Предсерийното производство на BMW X7 вече

BMW публикува видео тийзър, в който се е показан големия кросоувър X7 по време на пътни тестове. Автомобилът може да бъде видян върху заснежено трасе, в гората и пустинята.

Джипката е получила дизайн в стила на протипа BMW Concept X7 iPerformance, който беше представен на миналогодишния Автосалон Франкфурт 2017. Предсерийното производство на BMW X7 вече започна. Макар и този факт все още да не значи нищо за крайния потребител, немците казват, че първият прототип за тестове е слязъл от поточната линия и е готов за изпитания.

Прототипите на новото BMW X7 са произведени в завода на BMW в Спартанбърг. В този център на компетентност за BMW X в Южна Каролина, САЩ, ще бъдат сглобявани и серийните модели. Въпреки впечатляващата си маскировка дори и при предсерийните модели се разпознават както внушителните размери, така и изчистените и в същото време хармонични пропорции на новото BMW X7.

При новото BMW X7 луксът, гъвкавостта и спортният дух са съчетани в едно уникално единство. Досегашните тестове по категоричен начин потвърждават превъзходните динамични характеристики и изживяване от шофирането във висококачествена атмосфера на интериора както при лоши метеорологични условия, така и при движение по най-различни терени. В центъра за зимни тестове в Арйеплог, Швеция, при изпитания в държави с горещ климат, както и при шофирането във всекидневния трафик около Спартанбърг прототипите на новото BMW X7 вече имаха достатъчно възможности да впечатлят с модерния си лукс и уверената си гъвкавост.

Дължината на BMW X7 ще достигне 5.25 метра, което го прави по-голям от всички основни конкуренти с изключение на американските Infiniti QX80 и удължената версия на Cadillac Escalade ESV. Именно този джип ще стане и най-луксозния на баварската марка, като най-вероятно ще се позиционира дори и над 7-Series. BMW X7 ще е със седем места, като топ версията ще разполага само с 4 кресла – задните ще се превръщат в бизнес легла, както в представителните седани.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт