728 x 90

Renault Logan Stepway е само с предно предаване

Познатият в Европа като модел на Dacia седан Logan се продава в Русия с емблема на Renault и с малко по-луксозен интериор. Този автомобил получи нова версия, която носи името Stepway. Ако това название ви е познато, то това е така, тъй като Dacia предлага Stepway версии на доста свои модели на Стария континент. Logan

Познатият в Европа като модел на Dacia седан Logan се продава в Русия с емблема на Renault и с малко по-луксозен интериор. Този автомобил получи нова версия, която носи името Stepway.

Ако това название ви е познато, то това е така, тъй като Dacia предлага Stepway версии на доста свои модели на Стария континент. Logan Stepway обаче е първият повдигнат седан на марката.

Окачването тук е по-високо с около 150 милиметра спрямо стандартния Logan, но не търсене двойно предаване. Тягата от мотора се изпраща само до предната ос.

Подобно на останалите Stepway модели, и Logan Stepway може да се похвали с декоративен обков, който да предпазва ламарината при движение по пресечени терени.

В Русия моделът ще се предлага с 1.6-литров бензинов мотор с до 115 к.с., а феновете на дизела ще могат да изберат 1.5-литров dCi с монщост от 85 к.с. Трансмисиите са ръчни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт