728 x 90

Suzuki обнови седана Ciaz

Suzuki обнови седана Ciaz

Сузуки представи рестайлинг версия на компактния седан Ciaz. Моделът е получил двигател от ново поколение и по-разнообразно оборудване. Suzuki Ciaz се задвижва с 1,5-литров бензинов агрегат, който сменя двигателя с работен обем 1,4 литра. Моторът, който развива 105 к.с. и 138 Нм въртящ момент, действа по схемата "умерен хибрид". Той работи в комплект с компактна

Сузуки представи рестайлинг версия на компактния седан Ciaz. Моделът е получил двигател от ново поколение и по-разнообразно оборудване. Suzuki Ciaz се задвижва с 1,5-литров бензинов агрегат, който сменя двигателя с работен обем 1,4 литра.

Моторът, който развива 105 к.с. и 138 Нм въртящ момент, действа по схемата "умерен хибрид". Той работи в комплект с компактна литиево-йонна батерия, старт-стоп система и има функция за рекуперация на кинетичната енергия при спиране. Трансмисията е петстепенна "механика" или четиридиапазонен "автомат".

Що се касае до козметичните изменения, то седанът е получил обновени хромирани въздухозаборници, нови предни фарове със светодиодни дневни светлини, задни стопове с LED-елементи, както и нови 16-цолови алуминиеви джанти. В салона има 4,2-инчов дисплей и нови декоративни елементи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт