728 x 90

Renault Arkana засега е само концепт

Renault Arkana засега е само концепт

Renault иска да направи купе-SUV автомобилите достъпни и за клиентите извън премиум сегмента с чисто новия си автомобил Arkana. Той дебютира по време на изложението в Москва като формално все още се води концепт, но почти със сигурност серийният автомобил ще изглежда 1:1. Моделът има относително познат дизайн в предната част, който е вдъхновен от

Renault иска да направи купе-SUV автомобилите достъпни и за клиентите извън премиум сегмента с чисто новия си автомобил Arkana. Той дебютира по време на изложението в Москва като формално все още се води концепт, но почти със сигурност серийният автомобил ще изглежда 1:1.

Моделът има относително познат дизайн в предната част, който е вдъхновен от останалите актуални автомобили на марката. Откриваме дневни светлини с формата на буквата С, както и изцяло диодни фарове с адаптивна функция.

На този етап нямаме техническа спецификация на Arkana, но впечатление прави двойният накрайник на изпускателната система, който може би загатва за по-мощен мотор под капака. Очаква се на различните пазари серийният модел да се предлага с различни дизелови и бензинови двигатели.

Интересното е, че френската компания засега няма планове да лансира модела в Европа, но това може и да се промени в близко бъдеще.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт