728 x 90

Ragnarok е името на приемника на Koenigsegg Agera

Ragnarok е името на приемника на Koenigsegg Agera

Появи се нова информация за следващия модел Koenigsegg. Както съобщава The Supercar Blog, следващият суперавтомобил на Кристиан фон Кьонигсег ще получи апокалиптичното име Рагнарок. Това наименование е взаимствано от древноскандинавската митология и е свързано с края на света, смърт на богове и възможно прераждане. Хиперавтомобилът ще притежава мощност, оправдаваща неговото име. Източникът твърди, че двигателят,

Появи се нова информация за следващия модел Koenigsegg. Както съобщава The Supercar Blog, следващият суперавтомобил на Кристиан фон Кьонигсег ще получи апокалиптичното име Рагнарок. Това наименование е взаимствано от древноскандинавската митология и е свързано с края на света, смърт на богове и възможно прераждане.

Хиперавтомобилът ще притежава мощност, оправдаваща неговото име. Източникът твърди, че двигателят, разработван за Koenigsegg Ragnarok, ще има 1440 "коня" и 9000 об/мин. По някакъв начин той ще бъде хибридизиран, а масата на колата е планирана да бъде удържана в рамките на 1200 кг.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт