728 x 90

Hyundai обмисля самостоятелен N модел?

Hyundai обмисля самостоятелен N модел?

Hyundai има доста смели амбиции за новото си спортно подразделение N. Корейците вече продават i30 N в Европа, а в САЩ и Южна Корея може да бъде открит и Veloster N. Каква е следващата стъпка за дивизията? Предстои да видим i30 Fastback N, а след това – според актуални репортажи – може да станем свидетели

Hyundai има доста смели амбиции за новото си спортно подразделение N. Корейците вече продават i30 N в Европа, а в САЩ и Южна Корея може да бъде открит и Veloster N.

Каква е следващата стъпка за дивизията? Предстои да видим i30 Fastback N, а след това – според актуални репортажи – може да станем свидетели и на лансирането на първия напълно самостоятелен модел от суб-бранда.

Но, разбира се, подобно нещо няма да се случи в обозримото бъдеще. Hyundai N първо трябва да се докаже пред клиентите и едва след това инвестиция в чисто нов модел би била логична.

Hyundai капитализира вложението си в N не само със спортни автомобили, но и със спортни линии и пакети за стандартите си коли. 

Носят се и слухове за нов горещ хечбек, който ще използва средноразположен двигател. Повече детайли около проектите на Hyundai N се очакват в следващите месеци.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт